středa 7. prosince 2016

Nejkrásnější knížka a SCIO testy! Unboxing #9

NEZAPOMEŇTE SE ZÚČASTNIT ADVENTNÍ SOUTĚŽE!!! :) 


Ahoj, dnes tu pro vás mám unboxing recenzního výtisku společně s jedním novým přírůstkem z Levných knih. Na tento recenzní výtisk jsem se těšila už pěkně dlouho... a to opravdu hodně! A konečně mi balíček přišel!







Že je ta knížka prostě nádherná?!
Franka Sinatru mám vážně moc ráda a na tuto knížku se už hrozně moc těším. Textu tam sice není nijak moc, ale jsou tam opravdu nádherné obrázky a navíc ta kniha nádherně voní. Jasně, že všechny nové knížky krásně voní, ale takhle voní prostě nějak.. jinak. A mohla bych k ní čichat pořád :D :)
Přišla velice pečlivě zabalená a navíc i samotná kniha je obalena fólií. Navíc jsem k ní dostala i časopis Knih Dobrovský, který mě vždy moc potěší :)





Druhou knížku mám z Levných knih. Stála asi 50 Kč a i na ni se moc těším, protože knihy s touto tématikou mě moc baví i zajímají.


A kdyby vás zajímalo, co právě čtu, tak je to... tohle:
To je tak, když se na poslední chvíli rozhodnu, že přece jen zkusím hned první termín Scií ze ZSV. Původně jsem si říkala, že to nechám až na leden, ale pak mě pár lidí přemlouvala a já se tak pár dní před uzavřením přihlášek rozhodla, že půjdu jak na ZSV, tak OSP. Vážně toho lituju. Ani jsem si moc neuvědomila, že za ani ne dva týdny si budu muset zopakovat 4 roky společenských věd a doučit se i to, co jsme ještě nebrali. Navíc se i trochu připravit na obecné studijní předpoklady. No co si budeme říkat, je to trochu peklo. ZSV mě sice baví, ale ještě si ve všem vážně nevěřím. Ještě štěstí, že je víc pokusů. Aspoň si to zkusím.

Jinak na fotce ještě chybí Zebry, zebry, zebřičky, což je knížka s úlohami, kterým se říká "zebry". "Luštění" takovýchto úkolů mě sice baví, ale zatím ty těžší moc nezvládám a hlavně se zaměřuju na to ZSV. Na fotce taky chybí i malinká knížka Psychologie (no, malinká, má asi 300 stran), která je fakt zajímavá a zábavná, ale nechala jsem si ji ve škole :D Jak tato Psychologie, tak i Psychologie na fotce, jsou ze seznamu doporučené četby... spolu s dalšíma asi třiceti knížkama... juch :)

A mimochodem, ta Cvičebnice je můj nejnovější knižní přírůstek! Koupila jsem si ji včera od jedné slečny, co bydlí kousek ode mě, a před chvílí jsem si pro ni jela. Je to sice vydání z roku 2012, ale prý se to nijak zásadně neliší a hlavně se mi za knížku nechce dávat 900. Pokud se ale taky chystáte na tato Scia, určitě si ji pořiďte, jsou tam všechny typy úloh a hlavně spoooousta teorie, která se bude hodit i k maturitě.

Jaké jsou vaše nové knížky? :)

2 komentáře:

  1. Pěkné přírůstky, Argo jsem viděla zfilmované a dost se mi to líbilo, tak nevím, proč nad knihou pořád tak váhám :)
    Držím palce na SCIO, ale věř, žes udělala dobře. Já je tedy naštěstí k přijímačkám mít nemusela, ale každý ze třídy, kdo šel za včasu si to pak pochvaloval. Spousta byla úspěšná a kdo ne, alespoň si to vyzkoušel a věděl pak, co čekat.
    Určitě to dobře dopadne! Měj se krásně a užij si knížky

    OdpovědětVymazat
  2. Ať ti ty OSP a ZSV vyjdou a pak to všechno oslavíme u našeho doufejme brzkého setkání :)
    Přírůstky máš krásné, láká mě především první z knih, ještě ke všemu, když tak hezky voní :D

    OdpovědětVymazat