čtvrtek 1. prosince 2016

ADVENTNÍ KALENDÁŘ (Vánoční soutěž)

Je to tady! První prosincový den. Za chvilku se blíží Vánoce a takové menší bych pro vás chtěla přichystat i zde na blogu. Už před několika měsíci jsem slibovala, že kolem Vánoc uspořádám soutěž. Ten den právě nastal! :)



Soutěž to však nebude jen tak ledajaká! K Vánocům neodmyslitelně patří také adventní kalendáře a i já si pro vás jeden připravila. Za každým okýnkem se skrývá odkaz na dotazník. Ten je přístupný právě v tolikátého prosince, jaké je datum na okýnku. Celkem bude dotazníků 24 a je jen na vás, do kolika se zapojíte. Uvědomte si však, že za každou odpověď budete mít vstup navíc, takže pokud se zúčastníte všech, máte mnohem větší šanci na výhru než ti, kteří ho vyplní pouze jednou :) Budou tam však i úkoly, za které dostanete třeba tři vstupy navíc, takže záleží na tom, v jaké dny dotazníky vyplníte :) Jinak samozřejmě za e-mail žádný vstup navíc nedostanete, to bych to dělala už moc jednoduché :D :)

Samozřejmě si nemyslete, že vás chci od soutěžení nějak odradit, udělat vám to těžší či vám kazit předvánoční čas, to určitě ne. Tuhle formu soutěže jsem vymyslela proto, abychom se i pobavili, trochu se na Vánoce naladili, dozvěděli se něco nového o knížkách a otestovali své vědomosti. V některých okýnkách naleznete knižní hádanku, poznávání knížky, jinde třeba nebude otázka žádná a bude to tak pro vás něco jako "vstup zdarma". :)

Soutěže se můžou zúčastnit všichni s doručovací adresou v Česku nebo na Slovensku! :) 
Víc podmínek nemám, ale byla bych moc ráda, kdybyste byli pravidelnými čtenáři mého blogu. 

A o co vlastně soutěžíte? :) 
Samozřejmě o knižní dárek! Mám pro vás přichystáno vícero knih, ze kterých si budete moci vybrat. Ale víte snad vy dopředu, co od Ježíška dostanete? :)  Názvy knih, ze kterých si budete smět vybírat, vám ukážu až někdy během soutěžení! :) (Některé mi ještě bohužel pošta nedovezla.. :/ ) Knížky budou různých žánrů a věřím, že si vybere každý. To samozřejmě nebude všechno a krom knížky dostanete i další, drobné dárečky. Ale to už bude překvapení! :)

Momentálně plánuji vybrat pouze jednoho výherce (losovat budu na random.org a losování ukážu na instagramovém My Story @cozasctes), ale pokud se vás soutěže zúčastní hodně, možná si to ještě rozmyslím a výherců bude víc:) To ale zjistíme až časem, samozřejmě nemůžu losovat dva výherce, když se soutěže zúčastní jeden člověk :D:)

Výherce budu losovat nejpozději 26. prosince. :) Ten musí odpovědět do 48 hodin, jinak losuji někoho jiného. Balíček se poté pokusím poslat co nejdřív.

To je snad vše k průběhu soutěže :) Doufám, že si ji všichni společně užijeme a bude vás to bavit :) 

Dole už můžete klikat na baňky. Většinu odkazů doplním časem, dotazníky však stejně budou přístupné až v daný den. Jelikož už je teď ale pozdě, okýnko s číslem 1 vám nechám otevřené až do zítřejší půlnoci :)

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky, budu moc ráda za vaše komentáře! :) Také určitě pište, jak se vám soutěž líbí.

Mějte se krásně a užívejte klidu a pohody! ♥ :) 

( A ne že tyto své baňky uvidím na facebooku ve skupině Grafický odpad, já se vážně snažila! :D )


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhdAxIsMWXEgGTUoYUvRyr3hThXf2GionMMAdGkMILFsPdrA/viewformhttp://www.survio.com/survey/d/F4N2L5N6G6I1L5M3Ehttp://www.survio.com/survey/d/F9Y2K2Q4M6R9D2A1V
http://www.survio.com/survey/d/F8M3Q9V1J4M5N1O4Dhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4ZHIT-D7qxfmKtgYxYjrceOz48NnGiR7D7auo29tFT-1o6A/viewform
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDkbqRFV0iKDddLxbwepmZVwpnvohRcs4M8fmhzRpMYUOJaA/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5Kmo9uOEsMoOCv-hQhPLa0QTHSVBBCSiuB3anTqAnE6Lmng/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSej2P3vExhO6NTQxlKrdfEB0mURS9YF7j02MCKkgKjxRxn3Ig/viewform

http://www.survio.com/survey/d/L9W5H9W4X7Z4P3V4Ahttp://www.survio.com/survey/d/Q5H9Q2L9W0U6K3G5Nhttp://www.survio.com/survey/d/V1P8D1W2E1N8B6E2W


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2NtHtcUNlq_QcIBl8T9PZDN3bN0VVXcXIwSgheluI0GLHGA/viewformhttp://www.survio.com/survey/d/C1J3L1X3O6O6K8P8Ohttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9jIRRdtbKfmTaYf-rRh9dfbQ-fSTvSvzEUwH6XeyYBWMVSg/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZos-4uXWpDkFU6VFnUj7aUd9Wo1ZP0_Z8qtRKBA2J-IKvIQ/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBFzJm6pRpNzjCVFaRWIdxPPI1AhJywrHRnsES63aqHG0g3g/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXo7PpK20OuYG02sXvXRnWF66Ocp7PKUjLUhGECr9Hmuhnvw/viewformhttp://www.survio.com/survey/d/J2N4E9L2Q7Y3D1G9Vhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNzojA30KiNZFzd79W4FkM7Y-XYOdHfJQ9TGIBfdlNFfo85g/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0AqGR_5tRyaOw78mm3oSKH-MP-fmrx9l18mBXxqKPvfQYow/viewformhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJcUsNLtmudOwhKQwzo4vle4xzo_qIWcffAGmnM3uWEoUxEQ/viewform




16 komentářů:

  1. Hani super soutěž :) Od mala mám mooooc ráda adventní kalendáře s překvapením :). Jsi šikulka :) moooc se ti to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  2. To víš , že jdu do toho :D
    Katy

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc moc pěkně. Měla jsem podobný nápad, ale nakonec jsme se rozhodly pro něco jiného. Takže jedinečnost patří tobě a rozhodně si tvůj krásný advent nenechám ujít! Přeji spousty nadšených knihomilských vánočních nadšenců. Ať se daří. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná soutěž! :) Moc ráda se zúčastním! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvěle vymyšlená soutěž, která potěší každého knihomola, já tě musím obdivovat - já bych to po technické stránce rozhodně nezvládla, ztroskotala bych už na vytvoření těch baněk :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je mi líto, lae nefunguje 12 prosím o zařízení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Největším možným písmem jsem na začátek článku psala, že jsem se nemohla dostat na počítač a na ipadu mi odkazy na obrázky nejdou vkládat. Je tam i odkaz na dotazník a k dnešnímu dotazníku mám už i několik odpovědí, tudíž funfovat musí.
      Za chvíi dám odkaz i na obrázek.

      Vymazat