čtvrtek 6. října 2016

Unboxing recenzních výtisků

Od posledního unboxingu se mi doma nahromadila velká spousta knížek a já se rozhodla, že je rozdělím do dvou článků... je jich totiž fakt hodně :) Tak jaké knížky tu vlastně mám? :)




Tento týden začal moc hezky... a to hlavně proto, že hned v pondělí mi dorazily dva balíčky!

Někdy na začátku září jsem se přihlašovala do konkurzu o recenzní výtisk. Když mi přišel e-mail, že mě vybrali, byla jsem neskutečně ráda. Čekala jsem a čekala a balíček pořád nikde. V neděli jsem zjistila, že z jejich stránek dokonce článek o konkurzu smazali (přičemž konkurzy na mnohem starší knížky tam stále byly) a tak jsem se bála, že to nějak zrušili a knihu posílat nebudou... Ale hned druhý den přišla!

Absolutně netuším, proč mi tentokrát mobil fotil tak rozmazaně... Fakt nevím a omlouvám se! 


A je to knížka Shannarův meč z nakladatelství Omega! Přála jsem si ji hlavně proto, že jsem viděla kousek seriálu a ten mě moc nadchl - a to jinak fantasy zrovna dvakrát nemusím. Navíc se to prý dost podobá knihám Tolkiena, které jsem sice nečetla, ale filmy mám moc ráda. Už ji mám rozečtenou a zatím je skvělá! :)

xxx

Před více než týdnem udělala na facebooku formulář k recenzním výtiskům i Moba. A možná to znáte - všechny jsou hned rozebrané! Naštěstí jsem ten den byla u lékaře a do školy šla na později... A vzhledem k tomu, že si knížky z Moby zamilovávám stále víc a víc ( viz. Střípky ticha a Strašidla z Woodlandu), nemohla jsem si to nechat ujít! Formulář měl být zveřejněn kolem desáté a tak jsem si říkala "super, to stihnu o půl jedenácté autobus"... 10 hodin... nic... 10:05... nic.... 10:15 jsem začala být opravdu nervózní, protože jsem potřebovala nejpozději 10:21 odcházet, naštěstí 10:19 byl formulář zveřejněn a já se tak mohla napsat na knihy, na které jsem měla obrovský zálusk.

Tentokrát to není ani tak unboxing, jelikož byly tak pečlivě zabaleny, že ten karton prostě nešel rozdělat!
Poznáte podle zadních stran?
Na obě dvě se moc těším a ani nevím, kterou začnu dřív! 


To by bylo z dnešního unboxingu vše :) Z knih jsem moc nadšená a ještě jednou bych moc chtěla poděkovat nakladatelstvím Moba a Omega za poskytnutí těchto recenzních výtisků.

Máte také některou z těchto knih? :) Jaké jsou vaše novinky v knihovničce?

Mějte se krásně! 





2 komentáře:

  1. Krásné knížky :-) Pro Shannarův meč si jdu zítra na poštu, pošťačka mě nezastihla doma a dříve tam zajít nebyl čas, ale jsem moc zvědavá, jaké to bude :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super kousky :), Lovec čarodějnic má pěknou obálku :)

    OdpovědětVymazat