neděle 13. listopadu 2016

Unboxing #8

Ahoj :)

Dnes tu pro vás mám další unboxing a tentokrát rovnou čtyř knih! :) Kvůli tomu říjnovému úrazu, kdy jsem velkou spoustu času trávila po nemocničních čekárnách, mám teď se čtením docela skluz, věřím ale, že před listopad vše doženu :)

Jinak momentálně dočítám Psycho: Sanatorium, na které bych chtěla nejpozději do středy sepsat recenzi :) Knížka je to fakt skvělá a naprosto mě to navnadilo k tomu, abych si přečetla i klasiku Psycho :)










Začít bych chtěla s výhrou :) Tuto knížku jsem vyhrála sice už asi před měsícem, ale celou dobu jsem žila v domnění, že jsem ji zde už ukazovala. Vyhrála jsem ji na blogu Můj knižní ráj. Zatím jsem ji nečetla, ale vypadá moc zajímavě a už se na ni těším!




Do knihy Mapy jsem se zamilovala hned na první pohled. Bohužel byla strašně rychle vyprodána. S mamkou jsme se ale domluvily, že by bylo fajn, dát ji bratrovi na Vánoce. proto jsem ji hned na začátku října objednala  na Knihcentru, kde cenově vycházela nejlíp (375 Kč) a poštovné na prodejnu tam je zdarma. Původně mělo být datum dodání dotisku 19.10., poté mi však napsali, že se to přesune na 26.10. a nakonec byla kniha dodána až 7.11. (Navíc měl být jako dárek káva, na kterou jsem se moc těšila a nic v balíku nebylo! Áchjo!). K mapám jsem přikoupila i jednu knížku  a to do soutěže, kterou bych zde na blogu kolem Vánoc ráda uskutečnila:)
Mapy jsem si musela hned prohlédnout a musím říct, že tento atlas je prostě skvělý!


Před pár dny mi také přišla knížka od nakladatelství Omega, na kterou jsem se už moc těšila. Myslím, že to bude moc příjemná teenagerovská oddechovka, u které se i pořádně zasměju. Jmenuje se Knedlíček a je od spisovatelky Julie Murphy.


A to nejlepší na konec! :) Na stránce projektu Podporujeme české autory jsem byla vybrána na recenzi české detektivky, kterou napsal František Uher. Jmenuje se Připrav se na dlouhou zimu a už se na ni moc těším. Teď ještě dočítám Psycho: Sanatorium, ale byla jsem na ni tak zvědavá, že jsem si prvních pár stránek hned musela přečíst.



A jaké jsou vaše nové přírůstky? :)

6 komentářů:

  1. Krásné kousky! Knedlíčka už mám rozečteného :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem na jiném blogu dočetla recenzi na Knedlíčka, těším se i na Tvůj pohled na knihu. Hezké čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mapy a Knedlíček bych taky chtěla! Vypadají krásně a těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat