neděle 7. srpna 2016

Můj první unboxing! {Knihcentrum.cz}


Pokud jste četli jeden z mých předchozích článků, určitě víte, že na Knihcentrum.cz nakupuji opravdu ráda. A to především v jejich Knižním bazaru. Před pár dny jsem si objednala zase další knížky a proto jsem si pro vás připravila svůj první unboxing :)



Knihy jsem si objednala v pondělí 1.8. večer, někdy kolem desáté hodiny. Zvolila jsem dopravu na prodejnu - tím pak neplatíte žádné poštovné ani žádné poplatky. Ve středu 3.8., někdy kolem poledne, mi došel email s tím, že zboží je připraveno k odběru. Tomu říkám rychlost!

Omlouvám se za trochu rozostřené fotky, nevšimla jsem si toho. Příště se to pokusím napravit.

 Stejně jako vždy bylo vše pečlivě zabaleno. 

 A zde je už máme, krasavce! 

 

Tak co jsem si objednala? Neberte to jako recenzi, spíš jako takovou ukázku jak vypadají "poškozené knihy" :) Recenze budou, už brzy! 

Monument 14: Nebe v plamenech - Emmy Laybourne

Cena: 23 Kč (!!!!!!!!!) 
Stav: Více poškozený obal

Prosím vás, řekněte mi, KDE. Kde je ten obal poškozenej. Je to klasická kniha s takovým tím papírovým přebalem, ale NIKDE není ani trhlinka, ani není nijak zašpiněný. Prostě vůbec nic. Vážně, nechápu. Ale líbí se mi to! :)

V pondělí jsem si zrovna na tuto knihu četla recenzi a o pár hodin později na ni náhodou narazila na bazaru. Za 23 Kč? Nešlo odolat. A navíc, to překvapení s tím, že tam není ani trhlinka je prostě k nezaplacení :) 

Jediné, co mě mrzí je, že už měli vyprodaný ten první díl. Ani v jiných knihkupectvích a ani v knihovně ho nemají. Pokusím se ho někde sehnat, tak uvidíme, no :) 


Paganiniho smlouva - Lars Kepler 

Cena: 100 Kč
Stav: Mírně poškozené zboží 
Další Keplerovská láska do sbírky! Chtěla jsem si objednat i Svědkyni Ohně, bohužel mi ji ale někdo vyfoukl přímo před nosem. Ale až ji budu mít, budu mít komplet celou sbírku! 

Na megaknihy.cz stojí sice skoro stejně a je nepoškozená, odtud jsem si ji objednala ale právě kvůli dopravě zdarma a tomu, že už jsem stejně objednávala další dvě knihy. 

Poškození spočívá v tom, že je ze předu trochu zašpiněná (ale vidíte to tam?) a zepředu vlevo dole je taková trhlinka (to je na fotce trochu znát). Takže opět, poškození téměř okem nepostřehnutelné.


 

Zabijáci - Jussi Adler-Olsen

Cena: 100 Kč
Stav: Mírně poškozené zboží

Tak na tohoto krasavce jsem se těšila nejvíc! Ještě nic jsem od Adler-Olsena nečetla, ale už opravdu dlouho jsem chtěla. A kniha Zabijáci mě zaujala na první pohled a z těchto tří ji určitě začnu číst nejdřív. 

Vada? Ze zadu má rýhu, jako byste ohnuli roh. Toť vše.






Já myslím, že tento nákup se opravdu povedl. Na všechny tři knížky se hrozně moc těším a ta cena byla vážně parádní.


Tak co vy? Už jste si něco z Knižního Bazaru objednali? A četli jste některou z těchto knih? 

Mějte se krásně! :)

2 komentáře:

  1. Skvělé přírůstky. Já také velice ráda nakupuji na jejich knižním bazaru. I když jsou knihy lehce poškozené, mě to nevadí. Navíc knihcentrum má levnější kousky a dodání je také velice rychlé :)

    OdpovědětVymazat