pondělí 19. září 2016

Book Depository unboxing

Ahoj :) Dnes tu pro vás mám další unboxing. Doufám, že vám to nevadí, ale všimla jsem si, že vás tyto rozbalovací články docela baví - a mě taky :). U knihy, na kterou chci napsat recenzi, jsem teprve za půlkou, ale do pár dnů ji snad mám dočtenou a budu vám se o ní moci napsat. Proto tu je další rozbalovačka a doufám, že se vám bude líbit. :)



Je to balíček z Book Depository! Z této stránky jsem objednávala poprvé. Zaujalo mě především poštovné zdarma, obrovský výběr anglických knih a také skvělé ceny.

Objednávku jsem udělala 7.9.2016 skoro před půlnocí (středa), potvrzení o odeslání mi přišlo hned za dva dny, 9.9.2016 (pátek). Přišel mi dnes (19.9.2016 - pondělí), 10 dnů po odeslání. Na to, že šel z Anglie mi to příjde celkem fajn :)

Trochu mě ale překvapilo, že byl narvaný ve schránce - za to samozřejmě nemůže Book Depository. Už zvenku z ulice byl vidět karton, kus čouhal ze schránky ven a kdyby mi ten balík někdo odtam vytáhl, asi bych byla pěkně naštvaná... Ale to už trochu odbočuji. Jdeme na rozbalování!

Takhle vypadal balíček :)

Kdo pozná, co se v něm ukrývá? 

A je to tu:) 


 
Kdo jste četli můj článek o zářijových novinkách tak víte, že anotace ke knize Dokonalé ticho mě moc nadchla. Když jsem při náhodném projíždění Book Depository všimla, že ji zde mají za 128 Kč a navíc v paperbacku (já mám ta "papírová" vydání prostě radši:)), neodolala jsem. 

Sice mám trochu strach z toho, že tam něčemu moc neporozumím, ale při náhodném projíždění to vypadá, že ta angličtina tam pro mě nebude asi nijak náročná. Navíc obálka je moc pěkná (i ta v českém vydání je super), nápis je takový ten trošku vystouplý, což se mi moc líbí. Už se na ni moc těším!

Název: The Quality of Silence
Autor: Rosamund Lupton 

Cena: 128,87 Kč




Teď přecházím k druhé knize. Když jsem kupovala The Quality of Silence tak jsem si řekla, že bych rovnou mohla objednat nějakou knihu pro přítele k svátku. Na Hunger Games jsme se oba nedávno dívali a film se nám líbil, navíc kniha je prý mnohokrát lepší a tak jsem si řekla, že by to byl super dárek. Bylo tam nespočet variant, paperbacky i pevné vazby. Též jsem si nebyla ale moc jistá náročností angličtiny a tak se mi hned nechtěla vybírat kniha za 300, proto jsem byla ráda, když tam jeden paperback měli zrovna ve slevě za 128.

 A teď vám zde ukážu obálku z oficiálních stránek BD a hned vedle můžete porovnat s mou fotkou.


 No vidíte ten rozdíl? 

Popravdě podle oficiálního obrázku jsem se trochu bála, přece jen ta žlutá vypadá ne zrovna nejhezčeji... ale když jsem ten balíček otevřela, byla jsem tak nehorázně překvapená! Ta obálka je opravdu nádherná. Sice obyčejná, ale to jak se krásně leskne, když se trošku natočí...
Šíleně moc se mi líbí a doufám, že knihy se zalíbí taky, abych mohla objednat i další dva díly s tímto nádherným obalem! :D 

Název: The Hunger Games
Autor: Suzanne Collins 

Cena: 128,87 Kč 


Ke každé objednávce navíc Book Depository pošle záložku ve stylu antistresových omalovánek. Ta mě taky moc potěšila.

Asi dvacetkrát jsem v tomto článku omylem místo Depository napsala Delivery... Áchjo, já si to snad nikdy nezapamatuju...

Shrnuto, z balíčku jsem naprosto nadšená. Knížky super, doprava rychlá, pečlivě zabaleno a ceny úchvatné. 


Jaké máte zkušenosti s Book Depository vy? :)  

7 komentářů:

  1. Ja osobne mám zopár kníh od BookDepository a zatiala mám s nimi len dobré skúsenosti a ich záložky vždy potešia. A čo sa týka The Quality of Silence som dostala od GoodReads na recenziu a prišlo mi to práve cez BD a ak máš aspoň ako takú dobrú angličtinu myslím, že sa nemáš čoho báť. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si odtam určitě někdy ještě něco objednám :) Budu doufat :)

      Vymazat
  2. Tak to se na jejich stránky také musím podívat! Děkuju za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já pořád váhám jestli objednat, ceny mají úžasné, anglicky umím a pár knih již doma mám. Jaké máš s tím webem zkušenosti ty? Většinou jsem četla dobré recenze, chtěla bych moc dvě knihy, které do češtiny přeložené nebudou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatim jsem objednavala jen jednou, ale velka spokojenost. Celkem rychle, peclive zabalene a zadny problem :)!

      Vymazat
  4. Ahoj, nevíte, kdo doručuje knihy z Book Depository v ČR - Česká pošta, PPL, DHL, GSL ...? Čekám na čtyři knihy a už jsem trochu nervozní. Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat