středa 31. srpna 2016

Prázdninové shrnutí


Ahoj :) Dnes je to přesně měsíc, co jsem si založila tento blog a já se rozhodla, že bych jednou měsíčně mohla vydávat takovéto články, kde bych shrnula, co jsem za předchozí čtyři týdny přečetla, kolik jsem utratila a jak si na tom vedl blog.


Vzhledem k tomu, že jsem pořád někde lítala, pracovala a nenašla moc volného času, přečtených knih moc nemám. Nejvíc jsem toho přečetla v červenci, kdy jsem byla u moře a tam jsem četla skoro pořád.

Na začátku prázdnin jsem dočetla Dívku ve vlaku (328 str.) a hned po ní následoval thriller Zmizelá (528 str.). Tato kniha se mi líbila ještě víc než Dívka, strašně moc mě bavila a měla jsem ji přečtenou za dva dny - a to má opravdu celkem dost stran. Vydržela jsem u ní celé odpoledne a celý večer a nejradši bych si ji četla i přes noc, jak moc mě bavila! Určitě patří mezi TOP knížky, které jsem tento rok četla. Byla půjčená z knihovny, proto se na fotce tak leskne :)





Z Británie a Ameriky jsem se přesídlila do Švédska a to za Hypnotizérem od Larse Keplera (534 str.). Byla to moje druhá kniha od těchto autorů a líbila se mi ještě víc, než ta první - Stalker. Byla jsem zrovna v Chorvatsku a řeknu vám, že čtení na pláži je prostě fantastický! Dál jsem četla knihu Sněhulák (510 str.) od Jo Nesba a ta mně překvapila - oproti první knize o Harrym Holeovi byla mnohem napínavější a hlavně méně zdlouhavá.



Srpen jsem začala knihou Písečný muž (492 str.), taky od Larse Keplera. A líbila se mi zase víc, než obě dvě předchozí! Všem ji moc doporučuju.. Vlastně všechny knihy, co jsem o prázdninách četla, byly skvělý.A poslední prázdninová kniha byli Zabijáci (425 str.), který jsem četla fakt pěkně dlouho, ale dnes jsem je KONEČNĚ dočetla. Brzy na ně taky napíšu recenzi :) Jen škoda, že jsem kvůli ní nestihla za srpen víc knih.

 KNIH ZA PRÁZDNINY PŘEČTENO: 6 (SLAAABOOOTAA) 

CELKEM STRAN PŘEČTENO: 2817 (To není špatný..)

 ____________________________________________________________





Teď bych také ráda sečetla, kolik jsem vlastně utratila. Jako první jsem koupila Zabijáky za asi 100 Kč a Monument 14:  Nebe v plamenech za 23 Kč. Následovala kniha Děti Paranoie za 29 Kč, na kterou se moc těším, protože ty kriminálky a thrillery mi lezou už i ušima :D! Poslední má koupě byla Pusinka z Tesca za 179 Kč.

Nevypadá to jako moc peněz, ale vzhledem k tomu, že ještě před rokem jsem si koupila jednu knihu za čtvrt roku a zbytek půjčovala, je to celkem dost. Objevila jsem však ten skvělej pocit mít knihu, která prostě patří vám.

Krom knih, které jsem si kupovala sama, jsem také pár knížek dostala. Tou první byla právě Dívka ve vlaku, dál jsem dostala Paganiniho smlouvu, k svátku knihu Skrýš a před pár dny recenzní výtisk Střípky ticha.

 

 

NOVÝCH PŘÍRŮSTKŮ: 8

UTRACENO PENĚZ: 331 Kč (Tak to mi přijde jako blbost, čekala jsem mnohem víc... Ale zas je pravda že v červnu byl nákup za víc než 500 :D ) 

______________________________________________

  Jak jsem už zmínila na začátku, dnes je to přesně měsíc, co jsem tento blog založila. Za tu dobu počítadlo napočítalo více jak 400 návštěv, u článků mi delá radost spousta komentářů a hlavně - psaní o knihách mě zatím moc baví. 

Na měsíc září chystám několik článků na téma maturitní četby, samozřejmě recenze, doufám že i nějaké unboxingy. A za měsíc se těším i na další shrnutí!! :) 

 

Doufám, že pokud ještě studujete, stále si najdete spoustu času na čtení a škola pro vás nebude příliš obtížná. 
Přeji krásné babí léto a mějte se hezky :)

 

 

 

2 komentáře:

  1. Super blog, originální obsah, který je čtivý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji moc za krásný komentář :) Jinak tvé jméno mi je hrozně moc povědomé, neměla jsi náhodou pár let zpátky blog, nějak karinka... ? :)

      Vymazat